Печатење

 

Во нашата фирма се врши печатење на сите врсти сито-печат , трансфер печатење кое се врши на специјални карозел машини за печатење. Располагаме со најсовремена автоматска машина за печатење со повеќе бои со која се добиваат најсофистицирани штампи со висок квалитет и строго прецизирани контури, притоа се користат сито-штампи со финост од 77 до 220.